Nieuws

Staatssecretaris Mona Keijzer opent Kristal-event 2020

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) opent het Kristal-event 2020, waarin wordt stilgestaan bij twintig jaar maatschappelijk verantwoord ondernemen in Nederland.

Het evenement vindt dit jaar online plaats op dinsdag 17 november. Onder leiding van dagvoorzitter Donatello Piras gaan sprekers in op twintig jaar MVO in Nederland, transparant rapporteren ten tijde van Covid-19 en toekomstperspectieven in het licht van mondiale uitdagingen.

De sprekers zijn dit jaar Marco van der Vegte (voorzitter NBA), Mariëtte Hamer (voorzitter SER), Herna Verhagen (ceo Post NL), Joop Joost Hietbrink (Sustainalize), Laura van Geest (voorzitter AFM), Jabine van der Meijs (cfo Royal Schiphol Group), Jan Peter Balkenende (voorzitter DSGC), Claudia Kruse (Managing Director Global Responsible Investment & Governance), Petri Hofsté (lid RvC verschillende organisaties en jurylid Kristalprijs) en Monika Milz (juryvoorzitter Kristalprijs).

Het evenement vindt plaats in de Glazen zaal in Den Haag en kan bekeken worden via een livestream. De interactieve opzet van het programma biedt volgens de organisatie "volop de gelegenheid" om vragen te stellen.

Het evenement wordt georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, RVO en de NBA, met een bijdrage vanuit het Nationaal Sustainability Congres.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.