Nieuws

Vitamine A: driedelige serie over accountancy en diversiteit

In de reeks Vitamine A-podcasts van de NBA start een driedelige serie over accountants en diversiteit.

Vitamine A-host Sven Budding spreekt in de driedelige reeks met drie gasten over vrouwelijk leiderschap, diversiteit en inclusiviteit binnen organisaties. De eerste gast in de reeks is Sandra Lutchman, expert op het gebied van Leadership Diversity & Inclusion. Zij heeft vanuit die rol ook een plan van aanpak gemaakt voor de NBA.

Lutchman benadrukt dat een vrouwenquotum vooral als "maximering van het aantal mannen aan de top" moet worden gezien. "In een wereld die steeds complexer wordt zullen wij visies vanuit verschillende invalshoeken nodig hebben: mannen en vrouwen, maar ook mensen met een verschillende etnische achtergrond."

Volgende gasten in de reeks zijn Agnes Koops (PwC) en Esther-Mirjam Sent (Radboud University).

De Vitamine A-podcasts zijn te beluisteren via Apple Podcast, Spotify, Google Podcasts, Pocket Casts, Stitcher, Deezer, Overcast en Tune In. Alle afleveringen zijn daarnaast terug te vinden via de podcast-button bovenaan deze website.

Vitamine A #6 over Vrouwelijk leiderschap

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.