Nieuws

Vitamine A: Ook vrouwen hebben de ambitie om topfuncties te vervullen

Vrouwen kijken anders naar een rol als leider binnen organisaties dan mannen. Zelfreflectie is van belang. "Als ik ergens voor ga, wil ik het ook perfect kunnen."

Beluister Vitamine A-podcast aflevering #19 over vrouwelijk leiderschap.

Macht, status en geld zijn prikkels waardoor zaken soms fout gaan, stelden Monika Bankert (bestuurslid NBA), Martine Cranendonk (zelfstandig professional) en Claudia Koppen-Van Rouwendaal (Infomedics). Host Sven Budding sprak in Vitamine A , de podcast voor accountants, met hen over vrouwelijk leiderschap binnen het accountantsberoep. Alle drie zijn zij ambassadeur van de community Women Leadership van de NBA. Belangrijk van die community is vooral dat er impact wordt gemaakt. "Als dat echt goed lukt, kunnen we op zeker moment weer worden opgeheven."

VitamineA_Womenleadership1_19november2021_900x590.jpg

Tweeluik

De podcast over vrouwelijk leiderschap is het tweede deel van een tweeluik. Deel twee verschijnt over twee weken. Het eerste deel verscheen op 19 november. De Vitamine A-podcast is ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. Alle afleveringen zijn daarnaast terug te vinden via de podcast-button bovenaan deze website. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.