Nieuws

Partners PwC UK zien beloning waarschijnlijk flink stijgen

De partners van PwC UK krijgen dit jaar waarschijnlijk 19 procent meer beloning dan het jaar daarvoor en komen daarmee uit op 868 duizend pond, omgerekend ruim 1 miljoen euro.

Dat meldt Sky News. De partnerbeloning stijgt omdat PwC UK beter dan verwacht heeft gepresteerd tijdens de pandemie. De basisbeloning van de ongeveer negenhonderd partners stijgt daardoor 7 procent in vergelijking met 2019, naar 818 duizend pond. Daarbovenop komt 50 duizend pond vanwege de verkoop van enkele bedrijfsonderdelen. De verhoging moet echter nog worden goedgekeurd. PwC UK heeft tijdens de pandemie geen gebruik gemaakt van steunmaatregelen.

Kevin Ellis, UK chairman en senior partner: “Na een uitdagend eerste half jaar hebben we in het gehele bedrijf stevige groei gerealiseerd. […] Deze groei heeft geleid tot recordbonussen voor personeel en verdere investeringen in onze mensen, van gezondheid en welzijn tot training in digitale vaardigheden en het creëren van banen."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.