Nieuws

RVO: begin op tijd bij aanvraag TVL Q3 waarbij accountantsproduct nodig is

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) raadt ondernemers die de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q3 2021 willen aanvragen voor een bedrag vanaf 125.000 euro aan niet te lang te wachten. Zij moeten namelijk direct een accountantsproduct toevoegen bij de aanvraag.

TVL Q3 2021 sluit op 26 oktober 2021 om 17.00 uur. "Het aanvragen van een accountantsproduct kan een paar weken duren. We willen voorkomen dat ondernemers hierdoor geen TVL Q3 kunnen aanvragen", aldus RVO.

De snelle uitbetalingen bij de drie eerste TVL-periodes binnen enkele dagen kan RVO bij Q3 niet meer halen, omdat zowel startende én grote ondernemingen als mkb'ers nu tegelijkertijd kunnen aanvragen, aldus de dienst. Ook controleert RVO of ondernemers niet boven het maximale bedrag van de staatssteun komen.

RVO: Accountantsproduct: bij een aanvraag van € 125.000 of hoger

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.