Nieuws

Uitstel vaststelling TVL Q1

De deadline voor vaststelling van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) over het eerste kwartaal van 2021 sluit op 12 november. Oorspronkelijk zou dat zes weken eerder zijn, op 1 oktober. Ondernemers hebben dus langer de tijd om hun omzetgegevens aan te leveren.

Dat heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) laten weten. Ondernemers met een TVL-aanvraag van € 125.000 of meer moeten bij het indienen van de vaststelling ook een accountantsproduct meesturen. Meer informatie daarover is beschikbaar via de website van de NBA.

Het grootste deel van de ondernemers voor TVL Q1 2021 ontvangt na de definitieve berekening meer geld, aldus de RVO. Ondernemers die toch minder omzetverlies hadden en bij wie het definitieve bedrag naar beneden wordt bijgesteld, kunnen indien nodig gebruikmaken van betalingsregelingen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.