Nieuws

Deadline aanvraag tot vaststelling TVL starters Q4 2021 en Q1 2022 naar 1 februari

Ondernemers kunnen tot uiterlijk 1 februari 2023 een aanvraag tot vaststelling doen voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor startende ondernemingen voor het vierde kwartaal van 2021 en het eerste kwartaal van 2022. Deze datum was oorspronkelijk 1 december 2022.

De wijzigingsregeling is op 18 oktober in de Staatscourant gepubliceerd.

De reden voor deze wijziging is dat veel subsidieontvangers niet voor 1 december 2022 het verzoek tot subsidievaststelling zullen kunnen indienen. Met het aanpassen van de datum waarop het verzoek tot vaststelling uiterlijk moet zijn ingediend, wordt voorkomen dat de subsidie ambtshalve moet worden vastgesteld en kan de subsidie op basis van de juiste gegevens worden vastgesteld.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.