Nieuws

'Snelste accountants' van Nederland

Tijdens de Marathon Brabant, op 30 oktober in Etten-Leur, zijn ook prijzen uitgereikt aan de 'snelste accountants' van Nederland.

Het Brabantse Van Oers Accountancy & Advies organiseerde rondom de Brabantse marathon een aparte competitie voor 'de snelste accountant van Nederland'. Accountants konden daarbij deelnemen aan de halve of hele marathon. In totaal namen 27 lopers deel aan deze extra competitie.

Winnaar van de hele marathon voor accountants was Marco Kuijvenhoven uit 's-Gravenzande, met een tijd van 2:48:59. Snelste vrouw op de hele marathon was Marieke Brouwers uit Tilburg, met een tijd van 2:52:40.

De prijs voor de snelste accountant op de halve marathon was bij de mannen voor Koen Kuipers uit Berkel en Rodenrijs (1:17:54) en bij de vrouwen voor Mariska Heeman uit Utrecht (1:38:33). De prijzen werden uitgereikt door NBA-algemeen directeur Berry Wammes, die zelf ook de halve marathon liep.

Accountants- en advieskantoor Van Oers is naamgever en hoofdsponsor van de Marathon Brabant, die jaarlijks wordt gehouden op de laatste zondag van oktober.

Van Oers snelste accountant 30 oktober 2022.jpg

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.