Nieuws

Doorgeven omzet TVL Q4 2021 kan nog tot eind november

Ondernemers die nog niet hun werkelijke omzet voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) over het vierde kwartaal van 2021 hebben doorgegeven, kunnen dat nog doen tot eind november.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RV) heeft de deadline hiervoor, die op 1 november stond, verlengd tot 30 november 23:59 uur. Het doorgeven van de werkelijke omzet kan door te reageren op een van RVO ontvangen vaststellingsverzoek, via het digitale dossier.

Bij ondernemers die niet vóór eind november hun werkelijke omzet doorgeven, stelt RVO de omzet vast op basis van gegevens die bekend zijn bij de Belastingdienst. RVO waarschuwt dat dat nadelig kan uitpakken, bijvoorbeeld als de Belastingdienst geen omzetgegevens heeft, of als die fors afwijken van de opgegeven gegevens. Ondernemers moeten het ontvangen voorschot dan mogelijk terugbetalen.

Meer informatie is beschikbaar via de website van rvo.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.