Nieuws

FAR-conferentie over 'Inside out and outside in'

Na twee online edities is de jaarlijkse conferentie van de Foundation for Auditing Research (FAR) op 20 en 21 juni terug op Nyenrode. Tijdens de conferentie wordt bekeken hoe interne en externe factoren van invloed zijn op de manier waarop accountantsorganisaties hun controle organiseren.

Thema van de FAR-conferentie 2022 is dit keer 'Inside out and outside in'. Doel is de rol van de accountant te begrijpen in de context van de interne organisatie van accountantsorganisaties en de wijze waarop de verwachting van partijen uit de samenleving en de gecontroleerde organisatie daarin worden betrokken.

Keynote speakers tijdens de tweedaagse conferentie zijn Hanzo van Beusekom (AFM) en Yasmine Chahed (Alliance Manchester Business School).

Tijdens de conferentie worden onderzoekspapers en inzichten uit de praktijk besproken. Daarbij gaat het over hoe beleidskeuzes en externe ontwikkelingen van invloed zijn op het werk van de accountant en controleteams. Ook het aantrekken en behouden van talent komt daarbij aan de orde. Tijdens de conferentie wordt een sessie gehouden samen met twee hosts van de Busy Seasons Talks , die in gesprek gaan met onder meer Auke de Bos, Mark Peecher en Therese Grohnert.

Meer informatie over de FAR-conferentie is beschikbaar via de website van de FAR.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.