Nieuws

Busy Season Talks vanaf 4 oktober weer van start

De Busy Season Talks, ook bekend als de ‘huiskamergesprekken voor accountants’, gaan vanaf 4 oktober weer van start.

De gesprekken voor en door accountants, die in het voorjaar van 2021 op Clubhouse zijn gestart, worden dit najaar opnieuw wekelijks gehouden op de dinsdagavond. Aanvang op Clubhouse is weer om 20.00 uur.

De eerste BST-editie uit de nieuwe reeks gaat nader in op het tuchtrecht voor de accountancy. Hosts Leo Veldhuizen en Arif Dursun spreken daarover met Sandra Schreuder (voorzitter Accountantskamer), Caressa Bol (assistant professor Erasmus School of Health Policy & Management) en ‘vriend van de show’ Arnout van Kempen. De sessie is tot stand gekomen in samenwerking met bestuursadviseur en toezichthouder Irene Kramer, eerder werkzaam bij de NBA.

Zoals ook in het vorige seizoen gebruikelijk, is er een muzikale opening door Aleks Kayhan, een nieuwsupdate en een visuele vastlegging na afloop door 'tekenend accountant' Ferry Timp.

Nieuwe hosts

De bedenkers van de Busy Season Talks, Arif Dursun en Hakan Koçak, introduceren bij de start van het nieuwe seizoen ook een aantal nieuwe hosts voor de show, alle drie nog studerend voor het accountantsberoep.

Mucahit Cavdar is master student aan Nyenrode Business Universiteit en werkt bij PwC in de auditpraktijk. Ook Lotte van Mierlo studeert aan Nyenrode, zij is werkzaam bij BDO. Tristan Brinkert is fulltime student aan de Hogeschool Saxion.

Het vorige BST-seizoen sloot op 2 juni af met een grote seizoensfinale, die terug te kijken is via YouTube. Meer informatie over de Busy Season Talks is te vinden via LinkedIn

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.