Nieuws

BusySeasonTalks gaan weer van start

Op 21 februari start het nieuwe seizoen van de BusySeasonTalks op Clubhouse.

Na ruim twee maanden winterstop wordt gestart met een nieuwe reeks 'huiskamergesprekken voor accountants', die wekelijks te beluisteren zijn via Clubhouse op dinsdagavond om 20.00 uur.

In de eerste uitzending gaat het onder meer over de actuele ontwikkelingen in het beroep in de afgelopen weken en over crypto’s en de rol van de accountant. Ook wordt een nieuwe boekenrubriek gevuld door Elly Stroo Cloeck. Gasten in de eerste uitzending zijn hoogleraar Marcel Pheijffer, NBA Young Profs-voorzitter Omar El Messaoudi en "vriend van de show" Arnout van Kempen.

Na de laatste uitzending voor de winterstop op 6 december, heeft het team van de BusySeasonTalks bijgedragen aan het programma van de Ledenvergadering van de NBA. Ook werd recent een podcast opgenomen met de voorzitters van de assurancepraktijken van de big four, waarin onder meer werd gesproken over het nijpende tekort aan accountants.

De uitzending van de BusySeasonTalks zijn sinds enige tijd ook achteraf terug te luisteren via Spotify. Meer informatie is beschikbaar via de LinkedIn-pagina van BST.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.