Nieuws

Gezocht: accountants als figurant

Na het succesvolle eerste seizoen van de dramaserie Swanenburg op NPO 1 in 2021, kon een tweede seizoen niet uitblijven. De producenten zoeken ook een aantal accountants als figurant.

Swanenburg is een Nederlandse dramaserie, waarin de rijke familie Praal centraal staat. De familie kent weinig tegenslag in het leven, tot pater familias Jack Praal wordt geconfronteerd met zijn grootste angst. Als zijn jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, komt de familie in een situatie terecht vol verraad en intriges.

In het nieuwe seizoen probeert de familie Praal de draad weer probeert op te pakken, na de dood van vader Jack. Wanneer ze een schokkend bericht ontvangen, maakt hun goed bewaarde geheim een einde aan het onderlinge vertrouwen.

Accountants

De opnames voor het tweede seizoen van de serie starten medio maart en de zoektocht naar figuranten voor dit nieuwe seizoen is in volle gang. Voor de nieuwe serie zijn de makers, naast onder meer figuranten in een verslavingskliniek, ook op zoek naar een aantal accountants. Aanmelden als figurant kan via Blue Circle Casting. De opnamen vinden plaats in de randstad.

Het tweede seizoen van Swanenburg is vanaf 25 december dagelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 en NPO Start. De serie is dan ook in zijn geheel te zien via NPO Plus. De serie wordt geproduceerd door KeyFilm en Stepping Stone Producties, in co-productie met KRO-NCRV.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.