Nieuws

Een accountant heeft geen baard, wat Ben Affleck betreft

De bekende acteur Ben Affleck kruipt opnieuw in de huid van de autistische accountant Christian Wolff, voor een vervolg op de film 'The Accountant' uit 2016. Daarvoor moet de acteur wel weer zijn baard afscheren.

De actiefilm 'The Accountant' leverde producent Warner Bros acht jaar geleden een behoorlijke omzet op; toen al zo'n 155 miljoen dollar, waarmee de 44 miljoen dollar aan productiekosten snel waren terugverdiend.

Al in 2017 kwamen er daarom berichten over een vervolg op de film over de accountant met de dubbele agenda, een snipergeweer en een stevig autistisch trekje. Maar pas dit jaar mag hoofdrolspeler Ben Affleck weer aan de bak voor The Accountant 2, zo blijkt uit recente berichten.

Baard

Eén van de signalen dat de draaidagen gaan beginnen, is het gegeven dat Affleck zijn baard heeft afgeschoren. De acteur had al jaren een flinke begroeiing op zijn wat vlezige kin, maar bij accountant Christian Wolff past een gladder profiel, meent Hollywood. Inmiddels wordt Affleck weer zonder baard gesignaleerd, blijkt uit berichtgeving door TMZ.

Wanneer het tweede deel van 'The Accountant' verschijnt is nog niet duidelijk, de prominente filmwebsite IMDB.com heeft weliswaar al een pagina over de 2024-editie aangemaakt, maar die is nog niet openbaar toegankelijk. Maar wie weet kan accountant Ben Affleck rond de feestdagen dit jaar weer op het witte doek worden bewonderd. Ongetwijfeld vliegen de kogels ons daarbij weer om de oren…

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.