Nieuws

Crowe Foederer start campagne met Louis van Gaal

Accountants- en adviesorganisatie Crowe Foederer start met een nieuwe wervingscampagne, waarin voetbalcoach Louis van Gaal de hoofdrol speelt.

Verder groeien in medewerkers blijft een speerpunt om aan toenemende kwaliteitseisen en groeiende vraag naar de diensten te kunnen blijven voldoen, stelt het kantoor. Daarom start Crowe Foederer met een nieuwe 'á la Louis'-campagne, waarvan voetbalcoach Louis van Gaal het gezicht is. 

Van Gaal is naar eigen zeggen "zeer vereerd" om het gezicht van de campagne te zijn, "want als er één bedrijf eerlijk en duidelijk moet zijn, dan is het wel een accountantsorganisatie", aldus de filosofische coach.

Beeld van advertentie Crowe Foederer met Louis van Gaal

Magneet

Volgens Crowe-ceo Johan Daams is Van Gaal "de magneet" van de campagne, die gaat over leiderschap, talentontwikkeling, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. In de campagne-uitingen vertellen ook medewerkers van het kantoor zelf over de manier waarop ze hun werk uitvoeren en naar hun vak kijken.

De campagne moet bijdragen aan de landelijke naamsbekendheid van Crowe en vooral de arbeidsmarkt verder vergroten. "Op een manier die bij ons past: met vakkennis, no-nonsense, recht door zee, respect, aandacht voor het individu, het team en oog voor maatschappelijke verantwoordelijkheid", meent Daams.

Resultaten

Crowe Foederer behaalde in 2023 een omzet van 84 miljoen euro, veertien procent meer dan het jaar ervoor. De overall groei in 2023 is voor minstens tien procent afkomstig uit autonome groei, aldus Crowe.

Ook sloot het kantoor Wijs Accountants uit Eindhoven zich vanaf januari vorig jaar bij Crowe Foederer aan. Inmiddels telt de organisatie acht vestigingen en zo'n 660 medewerkers.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.