Nieuws

Visser & Visser presenteert platform voor ondernemerschap

Accountantsorganisatie Visser & Visser zet in op een nieuwe strategie en presenteert daarvoor een 'platform voor ondernemerschap'.

Ondernemers en hun ondernemingen staan centraal bij de opzet van de dienstverlening, aldus het kantoor. De basis van het platform is nog altijd het bieden van inzicht en overzicht bij financiële en fiscale vraagstukken, via de accountancy- en adviespraktijk.

Daarnaast richt het kantoor zich op persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. De derde tak van dienstverlening gaat over strategie en organisatie. Motto van het platform is 'Altijd vooruit'.

Vertrouwensband

"Als je een vertrouwensband hebt met de klant zoals wij die hebben, worden ook andere behoeften bespreekbaar", stelt Jaco Slingerland, ceo van Visser & Visser. "Daar moet je als kantoor dan wel in kunnen voorzien. Daarom zijn we ons ook gaan toeleggen op andere capaciteiten dan rapportages en verslaglegging en lanceren we het platform voor ondernemerschap, waarvan de meerwaarde ligt in de soft skills, zoals coaching, assessment en leiderschap- en ontwikkelingsadvies."

Voor klanten komt er bovendien een Visser & Visser Academy, met trainingen, cursussen, workshops en andere vormen van lesmateriaal.

Jubileum

Begin april vierde het kantoor het 35-jarig bestaan in het Concertgebouw in Amsterdam. Daarbij sprak oud-premier en hoogleraar Jan-Peter Balkenende over visie en leiderschap. De grondleggers van het kantoor, Ger Visser en Steef Visser (geen familie), werden bij de viering bedankt voor hun "visionaire leiderschap en vastberadenheid".

Inmiddels telt het kantoor zestien vestigingen en zo'n vijfhonderd medewerkers. In 2023 bedroeg de omzetgroei bijna veertien procent. Samen met de nieuwe strategie is ook een nieuwe huisstijl geïntroduceerd, waarbij de toevoeging 'accountants en belastingadviseurs' is vervallen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.