Nieuws

Moore DRV groeit verder door aansluiting Ruitenburg

Ruitenburg adviseurs & accountants sluit zich aan bij Moore DRV. Daarmee versterkt Moore DRV haar positie in de provincie Zuid-Holland. Het kantoor komt door de aansluiting in de top 10 van Nederlandse accountantskantoren.

Ruitenburg heeft driehonderd medewerkers en is gevestigd in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis. In 2022 behaalde het kantoor een omzet van bijna dertig miljoen euro.

Moore DRV groeide de afgelopen jaren zowel autonoom als door aansluiting van andere kantoren. Vorig jaar ging het daarbij om de komst van Trivent (Midden- en Oost-Brabant) en per 1 januari van dit jaar sloot Rijkse (Zeeland en Barendrecht) zich aan. Daarmee kwam het aantal Moore-medewerkers op circa duizend en het aantal vestigingen op 13.

Top 10

Met de aansluiting van Ruitenburg groeit de organisatie naar 1.300 medewerkers en 17 vestigingen. De maatschap Moore DRV groeit van 35 naar 50 partners. De gecombineerde omzet komt naar verwachting komend jaar uit op zeker 140 miljoen euro. Daarmee verwerft Moore DRV een plek in de top 10 van de AV-top 50-ranglijst.  

Het is waarschijnlijk niet de laatste aansluiting dit jaar. “We zien veel mogelijkheden om onze waarde voor ondernemers in de echte economie en voor onze mensen verder te verhogen. Daarvoor is groei naar een top-10 positie in de sector nodig”, aldus Marco Utermark, voorzitter raad van bestuur van Moore DRV.

Arbeidsmarkt

De ruimere ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers en de mensgerichte cultuur waren voor Ruitenburg de belangrijkste redenen om zich aan te sluiten bij Moore DRV, stelt Jan-Pieter Bood, bestuursvoorzitter van Ruitenburg. “We zijn al jaren op zoek naar de juiste partner om de kansen op de uitdagende arbeidsmarkt mee te realiseren. We zijn blij dat we deze partner hebben gevonden.”

Ook de specialistenteams en het internationale Moore Global-netwerk speelden mee in de beslissing van Ruitenburg om samen te gaan.

Moore DRV is tegelijk blij met de versterking die Ruitenburg meebrengt, onder meer door de kennis van ondernemingsrecht.   

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.