Magazine

In beeld: Aleks Kayhan

Accountants buiten EY hebben Aleks Kayhan leren kennen bij de Busy Season Talks, waar de EY-partner niet alleen opvalt door zijn heldere standpunten. Hij trekt er ook de aandacht als begenadigd gitarist en zanger. Zit hij niet in een boardroom te sparren met bestuurders, dan is zijn gitaar nooit ver weg.

Dit artikel is verschenen in Accountant nr. 2, 2022

Bekijk alle artikelen uit dit nummer

» Download dit artikel (pdf)
» Download het hele nummer (pdf)

Henk Vlaming

“Muziek verbindt, dit is de rode draad in mijn leven”, zegt hij. Op moeilijke momenten vindt hij rust in de muziek. Ook als de drukte en de spanning groot zijn op het internationale toneel, waar hij zijn draai heeft gevonden. “Het was heftig toen ik op dat niveau voor het eerst kreeg te maken met een continuïteitsvraagstuk. De belangen waren gigantisch, er waren zoveel stakeholders, de culturen waren zo verschillend. Ik lag er ’s nachts letterlijk wakker van.”

Hij heeft geleerd hoe belangrijk het is een stap terug te doen, als de stress dreigt toe te slaan. “Dan ga ik joggen of ik speel gitaar. Bewaar je de innerlijke rust, dan overzie je het hele veld.”

Het partnerschap ziet hij als een springplank om de accountancy verder te ontwikkelen. “Ik wil blijven leren. Zoek naar de raakvlakken, want daar kun je samen verder, ook al is er nog zoveel waarover je het oneens bent. Dit is wat ik wil bereiken in de accountancy, dat we samen verdergaan en verbinden.”

Lees het interview met Aleks Kayhan op Accountant.nl.

Henk Vlaming is journalist.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.