Nieuws

Deloitte neemt Kaisen over en start nieuwe leiderschapspraktijk

Deloitte start een nieuwe leiderschaps consultancypraktijk en neemt Kaisen Consulting over, een Brits-Amerikaans leiderschaps-consultancybureau dat bestaat uit bedrijfspsychologen.

Deloitte is van plan de komende vijf jaar zevenhonderd mensen aan te nemen voor de nieuwe praktijk en wil hiermee haar wereldwijde aanbod van leiderschapsservices verbeteren. Deloitte hoopt daarmee een grotere speler te worden op de wereldwijde leiderschapsmarkt, die naar schatting veertig miljard dollar per jaar waard is.

De overname van Kaisen is onderdeel van de plannen; Kaisen specialiseert zich in leiderschapsstrategiën, leiderschaps- en managementtrainingen en assessmentmethodes aan de hand van diepgaande psychologische profielstudies.

Kaisen benadert leiderschapsconsultancy op basis van een framework dat tot stand kwam door onderzoek van twintigduizend persoonlijke psychologische assessments, waarmee het de eigenschappen identificeert die leiders nodig hebben. Deloitte werkte al geruime tijd samen met Kaisen, dat inmiddels 25 jaar lang actief is in veertig landen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.