Nieuws

Novak presenteert eigen 'troonrede'

Ter gelegenheid van Prinsjesdag presenteert Novak-voorzitter Marco Moling een eigen 'troonrede', gericht op mkb-ondernemers en hun accountants.

"Accountants worden vanouds vertrouwenspersoon van het maatschappelijk verkeer genoemd. Aan die rol is meer behoefte dan ooit", aldus Moling. Zijn videoboodschap is gegoten in de vorm van een troonrede, inclusief de daarbij behorende toonzetting.

"Flexibiliteit en onzekerheid zitten diep in het dna van de economie van de 21ste eeuw. Dat vraagt om nieuwe rustpunten en het bouwen aan vertrouwen. Accountants zetten zich al meer dan een eeuw in om vertrouwen als smeerolie voor een goedlopende economie te bieden." Moling typeert de mkb-accountant als "betrokken, betrouwbaar en betaalbaar".

Volgens de Novak-voorzitter blaken ondernemers weer van zelfvertrouwen en heeft het mkb "alle troeven in handen om een gouden toekomst tegemoet te zien. Mkb-accountants zorgen ervoor dat ondernemers die belofte ook weten te verzilveren".

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.