Nieuws

Toshiba mist weer deadline jaarrekening

Elektronicagigant Toshiba meldt een verlies van 8,4 miljard euro en mist de deadline van 15 mei voor het deponeren van goedgekeurde jaarcijfers bij de Tokyo Stock Exchange (TSE).

Dat meldt persbureau Bloomberg. Het is de derde keer dat Toshiba de deadline voor cijferpublicatie mist. Onlangs baarde het bedrijf nog opzien toen het kort na het missen van de tweede deadline aankondigde PwC aan de kant te zetten na pas een jaar samenwerking.

Begin april gaf het bedrijf al aan een verlies van ongeveer 8,4 miljard dollar te verwachten. Het denkt echter wel weer winstgevend te zijn vanaf het eerste kwartaal van 2018 en rapporteert een winstverwachting van 442 miljoen dollar. Omdat de cijfers echter niet zijn goedgekeurd is het volgens analisten de vraag of die verwachting klopt.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.