Nieuws

Omzetgroei voor controlepraktijk DRV in 2016

De controlepraktijk van DRV Accountants & Adviseurs maakte in 2016 opnieuw een behoorlijke groei door. Dat blijkt uit het Transparantieverslag 2016 dat het kantoor online heeft gepubliceerd.

Het verslag geeft inzicht in de wijze waarop DRV de kwaliteit in de controlepraktijk waarborgt en hoe de praktijk is georganiseerd. Het verslag geeft ruim aandacht aan de invoering van de maatregelen uit het verbeterplan voor de sector In het publiek belang.

De omzet van de controlepraktijk nam in het boekjaar 2016 aanzienlijk toe. De omzet bij controleopdrachten steeg van 5.346.000 euro (13 procent van de totale omzet van DRV) in 2015 naar 5.622.650 euro in 2016 (12 procent van de totale omzet). Hiervan is een deel toe te schrijven aan de aansluiting van Stolk Accountants & Adviseurs, die heeft geleid tot overname van een deel van de controleportefeuille van Helder Controle. In de controlepraktijk van DRV Accountants & Adviseurs werken ruim zestig personen.

Krappe arbeidsmarkt

Ondanks de groei in omzet, in aantal opdrachten en in omvang van de opdrachten, merkt DRV op dat de groei is beperkt door de krapte op de arbeidsmarkt. Vandaar dat DRV dit jaar een employer brand-campagne is gestart om meer ambitieuze young professionals aan de organisatie te verbinden.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.