Nieuws

Novak publiceert video over manifest

Het Novak-manifest, dat de visie van Novak op de mkb-accountant presenteert, is er nu ook in videovorm.

Mede door input van de Novak-werkgroepen Ondernemerschap en Imago & Positionering en verschillende stakeholders is recent het Novak-manifest tot stand gekomen. Het manifest werd op 24 mei jongstleden gepubliceerd.

De werkgroep Ondernemerschap buigt zich onder andere over de veranderende rol en de persoonlijke ontwikkeling van de mkb-accountant. In de werkgroep Imago & Positionering geeft de vereniging Novak verder invulling aan haar activiteiten om de mkb-accountant beter te positioneren.

In de video, die op woensdag 6 september werd gepresenteerd tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging Novak, wordt de mkb-accountant neergezet als dé vertrouwensadviseur van het midden- en kleinbedrijf.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.