Nieuws

Adviespraktijk EY uitgebreid met VODW

VODW, specialist op het gebied van strategische marketing, klantgerichte innovatie en digitale transformatie, sluit zich aan bij EY. Onder de naam EY VODW zetten de honderd medewerkers van VODW de adviesdiensten voort.

De Nederlandse adviespraktijk van EY groeit hiermee naar ruim vierhonderd professionals en een omzet van ongeveer zeventig miljoen euro.

Volgens Barend van Doorn, Advisory Leader EY Nederland, is VODW in de Benelux "een partij van wereldklasse" en behoren de consultants van VODW "tot de top van de markt". "De overname van VODW is een verrijking voor EY en een logische volgende stap binnen de strategie van EY om in Nederland marktleider te worden op het gebied van digitale transformatie."

EY vult in Nederland het eigen dienstenpakket aan met diensten op het gebied van strategie en innovatie, customer experience, commerciële organisatieontwikkeling, digitale transformatie, data science & customer intelligence, en marketingtechnologie. Het kantoor sluit daarmee aan bij de ontwikkelingen in andere Europese landen waar EY deze digitale diensten al aanbiedt.

Voor VODW betekent de toegang tot het wereldwijde netwerk van EY nieuwe mogelijkheden voor groei, aldus het bedrijf. De consultants van VODW blijven voorlopig werken vanuit het pand van het bedrijf in Leusden. Het huidige management van VODW blijft verbonden. Beate van Dongen Crombags, Marcel van Brenk, Patrick Ruijs en Maton Sonnemans worden als onderdeel van deze samenwerking partner bij EY.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.