Nieuws

Visser & Visser presenteert eerste transparantieverslag

Visser & Visser heeft het transparantieverslag 2018 uitgebracht. Het is de eerste keer dat het kantoor een transparantieverslag publiceert, alhoewel dat niet verplicht is voor niet-oob-accountantsorganisaties.

"In een wereld waar de roep om transparantie steeds luider klinkt, verwacht de maatschappij ook van accountantsorganisaties dat zij meer openheid van zaken geven over onder meer het gevoerde beleid. Dat is een ontwikkeling die wij heel goed begrijpen. Immers, de maatschappij (het maatschappelijk verkeer) is ons bestaansrecht. Daarom vindt Visser & Visser het nastreven van transparantie niet meer dan normaal en presenteren wij het eerste transparantieverslag dat wij publiceren over het jaar 2018", aldus Visser & Visser.

In het verslag wil het kantoor een zo goed mogelijk beeld geven van de organisatie, het kwaliteitsbeleid en de werking van het kwaliteitsbeheersingssysteem. In deel twee wordt dieper ingegaan op de controlepraktijk.

Visser & Visser kijkt terug op een "positief jaar met veel ruimte voor groei en ontwikkeling". Het jaar 2018 stond bij het top 30-kantoor in het teken van de medewerker en Visser & Visser ontving van de medewerkers het 'Beste Werkgevers Keurmerk 2018/2019'. Het kantoor heeft 2019 benoemd als 'Jaar van de klant'. De omzet steeg van 24,3 tot bijna 27 miljoen euro. 15,3 procent van de omzet was afkomstig uit audit- en assurancedienstverlening.

» Transparantieverslag Visser & Visser 2018

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.