Nieuws

MCA publiceert eindrapport

De Monitoring Commissie Accountancy (MCA) presenteert vanmiddag om 14 uur haar eindrapport over de stand van de verbetermaatregelen in de accountancy.

MCA-voorzitter Ada van der Veer geeft een toelichting over de bevindingen van de commissie tijdens een persbijeenkomst in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Het derde rapport van de commissie is tevens het eindrapport.

De MCA werd ingesteld in het voorjaar van 2015, als één van de 53 maatregelen uit het verbeterplan voor de sector uit september 2014 'In het publiek belang'. De onafhankelijke commissie is sindsdien aan het werk "om de geloofwaardigheid en het gezag van de accountancysector te helpen herstellen", aldus de website van de MCA. Op de site zijn ook de twee eerdere rapporten van de MCA te vinden.

De commissie bestaat naast voorzitter Van der Veer uit Carin Gorter, Erik van de Loo en Marcel Pheijffer.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.