Nieuws

Na Slimste Accountant nu ook een Slimste RB

Onlangs won student accountancy Joris Ebbers de Slimste Accountant-verkiezing. De verkiezing was een groot succes en dat lijkt niet onopgemerkt voorbij te zijn gegaan. Het Register Belastingadviseurs organiseert namelijk binnenkort de 'Slimste RB-verkiezing'.

Het RB, de beroepsorganisatie van fiscalisten, organiseert vanaf 30 november de online RB-week 'De dynamische RB'. En bij zo'n week hoort natuurlijk een spetterend slotevent. Maar in deze coronatijd zijn de opties uiteraard beperkt. 'Tom Poes, verzin een fisca-list', heeft men wellicht gedacht. Fiscalisten die zich aanmelden kunnen 1,5 PE-punt verdienen.

De Slimste Accountant-verkiezing was onderdeel van de evenementenserie die de NBA organiseerde in het kader van het 125-jarige bestaan van het accountantsberoep. Dit jubileum werd gisteren afgesloten met het slotevent, getiteld 'Impact'.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.