Nieuws

Slotbrochure NEMACC

NEMACC-voorzitter Jochem Beekhuizen overhandigde NBA-voorzitter Marco van der Vegte op 7 september jl. het eerste exemplaar van de slotbrochure van dit onderzoeksinitiatief.

NEMACC startte in 2012 met als doel ondersteuning en profilering van de maatschappelijke betekenis van de mkb-accountant, via (toegepast) wetenschappelijk onderzoek. Daarvoor werkte de NBA nauw samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

De activiteiten van NEMACC zijn recent afgerond. De slotbrochure NEMACC 2012-2020; Praktische wetenschap voor de mkb-accountant biedt een overzicht van de inhoud en resultaten van alle door NEMACC in de afgelopen acht jaar gehouden onderzoeken. De brochure wordt aan alle leden meegezonden met het nieuwe nummer van Accountant. Hij is ook als pdf beschikbaar

De rapportages en brochures van NEMACC zijn inmiddels ondergebracht in een documentatiecentrum, dat door de NBA wordt beheerd via nba.nl. Daar is ook informatie te vinden over de reeks symposia die NEMACC in de afgelopen jaren heeft georganiseerd.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.