Nieuws

Scholieren groep 8 adviseren PKF Wallast over vitaliteit

In het kader van de landelijke actie ‘Baas van Morgen’ heeft ook Stefaan Rodts, ceo van PKF Wallast accountants en belastingadviseurs, op 10 juni voor één dag zijn stoel afgestaan aan twee scholieren.

Souraya en Shakaina, beide scholieren uit groep 8 van basisschool De Horizon in Delft, hielpen PKF Wallast die dag met het nadenken over gezondheid op de werkvloer.

“Ze hebben ons geholpen met creatieve en goede ideeën om onze collega’s vitaal te houden, zoals collega’s inspireren vaker de trap te nemen en gezond te eten”, aldus Rodts. “Ook hebben we gesproken over abonnementen voor de sportschool en tijd voor vrijwilligerswerk. Binnenkort zullen we een aantal ideeën gaan uitrollen.”Hij noemde beide scholieren “geweldige bazen”.

PKF Wallast was niet het enige bedrijf dat meedeed aan de landelijke actie Baas van Morgen. Meer dan 550 kinderen stonden een dag lang aan de top van 365 organisaties door heel Nederland. De actie is een jaarlijkse initiatief van JINC, een non-profitorganisatie die kinderen van 8 tot 16 jaar kennis laat maken met allerlei beroepen. Thema van dit jaar was 'gelijke kansen op de werkvloer'. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.