Nieuws

NBA organiseert zomerfestival voor young profs over 'happy@work'

Op vrijdagmiddag 26 augustus organiseert de NBA een 'festival' voor jonge accountants, dat in het teken staat van 'happy@work'. Het event is onder meer bedoeld voor alle young profs die in coronatijd hun opleiding tot accountant hebben afgerond.

Het festival start met een humoristische en confronterende show over 'creatief kijken', waarin creativiteits-expert Karl Raats laat zien hoe snel je in 'gebaande paden' denkt en mogelijkheden niet meer ziet, die er misschien wel zijn.

Daarna volgt een aantal workshops die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling, soft skills én werkplezier van jonge accountants. Ook een thema als work-life balance komt daarbij aan de orde.

Verder is er een 'Oranje NBA-wand', waar young profs alsnog de foto kunnen maken die niet mogelijk was tijdens hun online eedaflegging in coronatijd. Daarnaast kunnen ze terecht bij een aantal accountants voor een kennismakings- of coachingsgesprek. Het programma wordt afgesloten met een barbecue.

Het festival wordt gehouden bij creatieve speelplaats 'DUS', De Utrechtse Stadsvrijheid, Sophialaan 1 te Utrecht. Het event is exclusief bestemd voor NBA Young Professionals en trainees. Via de website van de NBA kunnen belangstellenden checken of zij tot de doelgroep behoren en zich aanmelden.

NBA Young Profs Festival Happy@Work

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.