Nieuws

Ook voor jonge accountants is het festivalseizoen

Te midden van de bekende zomerfestivals als Lowlands, Dutch Valley en Mysteryland, organiseren de NBA Young Profs ook een eigen festival. Thema: happy@work. Dus gaat het onder meer over werkplezier en werkdruk.

Op vrijdagmiddag 26 augustus organiseren de young profs een festival voor studenten, trainees en jonge accountants. Een festival dat bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling, soft skills én werkplezier.

Tijdens de plenaire aftrap over 'creatief kijken' laat creativiteits-expert Karl Raats zien hoe snel je in gebaande paden denkt en daardoor misschien ook zaken mist.

Vervolgens is er een reeks workshops over thema's als stevig in je schoenen staan, effectief stemgebruik, impact maken, het Socratisch gesprek, psychologische veiligheid, de work-life balance, personal branding en werkplezier.

Spoken word-artiest Lev Avitan (schrijver, publiek denker, politiek filosoof en ook bekend van andere zomerfestivals als Lowlands) sluit het festival af.

Aanmelden

Het festival happy@work vindt plaats bij creatieve speelplaats DUS, De Utrechtse Stadsvrijheid, Sophialaan 1 in Utrecht. Start van het programma is vanaf 12.30 uur, het slot (na een borrel en barbecue) om circa 19.00 uur. 

Het festival is exclusief bestemd voor acountancystudenten, trainees en NBA Young Professionals. Aanmelden kan via de website van de NBA.

 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.