Nieuws

Nieuw gezicht op oude NBA-pand

Het voormalige pand van de NBA aan de Amsterdamse Zuidas is inmiddels het nieuwe hoofdkwartier van Zadelhoff Vastgoedadviseurs. Maar oprichter Cor van Zadelhoff gunt de gevel in verkiezingstijd even aan de VVD.

Bekend is dat de eigenzinnige makelaar uit Breukelen actief heeft bijgedragen aan financiering van de campagne van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november.

Foto: oude NBA-pand met verkiezingsposter VVD

Terwijl het pand aan de Antonio Vivaldistraat wordt verbouwd voor het vastgoedbedrijf, siert VVD-lijsttrekker Dilan Yeşilgöz daarom even nadrukkelijk de gevel. "Aan jouw kant", roept de politica voorbijgangers van meerdere kanten toe. Die fraaie Porsche in de parkeerhaven ernaast stond er in de dagen van de NBA ook nog niet, trouwens...

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.