Nieuws

Happy@Work: tweede NBA Young Profs festival

Ook dit jaar organiseren de NBA Young Profs het Happy@Work-festival, speciaal voor young profs, trainees en studenten accountancy. Datum is 1 september, opnieuw in Utrecht. Thema: 'Van falen kun je leren'.

De sprekers en workshops behandelen onderwerpen als zelfvertrouwen, gesprekstechnieken en persoonlijk leiderschap. Faalkundige Remko van der Drift (Instituut voor Faalkunde) opent het festival met te laten zien dat falen ook goed kan zijn. 

Boksen

Tijdens een van de workshops gaat psychologe Frederike Mewe in op de kracht van zelfvertrouwen. Frank Rigter geeft geen bokstraining, maar behandelt wel de psychologie van het boksen. En een echt goed gesprek kunnen voeren is misschien niet makkelijk, maar Yassin Elforkani leert deelnemers via het socratisch gesprek antwoorden te vinden op fundamentele vragen. 

Ook is er een Escape Box Challenge, een NBA-huis voor praktische vragen en natuurlijk veel gelegenheid voor deelnemers om elkaar te ontmoeten. 

Het festival is op 1 september vanaf 12.30 uur en sluit af met een borrel en bbq. Lokatie is De Utrechtse Stadsvrijheid. Meer informatie en aanmelden op nba.nl

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.