Nieuws

Nieuw bestuur voor NBA Young Profs

Het bestuur van de NBA Young Profs is vernieuwd. Maaike Westra is per januari 2024 voorzitter, als opvolger van Omar El Messaoudi.

Als vertegenwoordigers van de jongere generatie accountants behartigt het young profs-bestuur de belangen van deze groep binnen de NBA en daarbuiten. Ook organiseren de NBA Young Profs regelmatig evenementen en geven zij hun visie op actuele thema’s binnen het beroep.

Groepsfoto bestuur NBA YoungProfs 2024

Het bestuur van de NBA Young Profs is vanaf dit jaar als volgt samengesteld:

Maaike Westra (voorzitter) heeft als accountant zo'n tien jaar werkervaring bij zowel mkb-accountantskantoren als bij de big four. Naast haar werk als accountant is Maaike ook docent auditing aan Nyenrode.

Donna Maas is sinds drie jaar partner bij het accountantskantoor dat haar vader oprichtte en werkt als AA met name voor het midden- en kleinbedrijf. 

Jan-Pieter Bos heeft ruim dertien jaar ervaring in de accountancy en is sinds december 2018 in dienst bij Hak + Baak Accountants, een mkb-kantoor gevestigd in Sliedrecht.

Ciaran Robbins is manager bij KPMG Sustainability Reporting & Assurance. Hij startte zijn loopbaan als junior trainee in financial audit en maakte na acht jaar de overstap naar zijn huidige rol. Ciaran is ook actief lid van KPMG's Young Board.

Nuray Yildiz werkt sinds 2015 bij Ernst & Young Accountants. Nuray is sinds augustus 2020 ingeschreven als registeraccountant en maakt sinds januari 2022 deel uit van de NBA Young Profs.

Jeffrey Heerschop werkte eerder bij de Belastingdienst, maar is inmiddels zelfstandig gevestigd als registeraccountant. Momenteel werkt hij voor de interne audit afdeling van de Inspectie Leefomgeving en Transport. Hiervoor werkte hij binnen de NBA aan de beroepscultuur en het beroepsprofiel van de accountant.

Lisanne Versluis werkt ruim zes jaar in de auditsector en is inmiddels junior manager bij Baker Tilly. Vanaf 1 januari 2024 maakt zij deel uit van het NBA Young Bestuur. Sinds 2022 is zij ook voorzitter van Baker Tilly Young.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.