Nieuws

Vitamine A: Young profs over de bevindingen van de kwartiermakers

In editie 47 van Vitamine A, de podcast voor accountants, gaat het over de bevindingen van de kwartiermakers. Daarover spreken vertegenwoordigers van de Young Assurance Boards van de oob-kantoren en de NBA Young Profs.

» Beluister Vitamine A-podcast aflevering #47: 'De toekomst van het accountantsvak in je achterzak'. Via Spotify, Apple Podcast of Simplecast.

De Young Assurance Boards van PwC, EY, Deloitte, KPMG, Mazars, BDO en de bestuursleden van de NBA Young Profs hebben de vier kernthema's uit de recente slotrapportage van de Kwartiermakers toekomst accountancysector samengevat en van eigen tips voorzien. Die onepager is recent verschenen en geeft puntsgewijs per thema tips voor jonge professionals in het accountantsvak.

Bij Vitamine A zitten bij host Sven Budding aan tafel: Jessica van der Vlugt (PwC) en Johannes van der Drift (EY) namens de Young Assurance Boards, samen met Jeffrey Heerschop (bestuur NBA Young Profs en ook werkzaam bij de Inspectie leefomgeving en transport). Zij spreken over hun samenwerking en de uitdagingen voor hun generatie, bezien vanuit het rapport van de kwartiermakers.

Alle afleveringen van de Vitamine A-podcast zijn ook terug te vinden via de podcast-button op Accountant.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.