Nieuws

KroeseWevers neemt Deloitte Emmen over

KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs en Deloitte hebben overeenstemming bereikt over de overname van de Deloitte-vestiging in Emmen.

De verkoop omvat de mkb accountancy- & adviespraktijk, een gedeelte van de cliëntenportefeuille gericht op de loonverwerkingsactiviteiten en de fiscaal adviespraktijk met betrekking tot deze portefeuilles. Per 1 oktober 2007 zullen deze activiteiten worden overgeheveld naar KroeseWevers en onder die naam worden voortgezet.

Johan Bossink, bestuursvoorzitter van KroeseWevers, stelt dat er voor de medewerkers niets veranderd. "Van afvloeiing zal geen sprake zijn, zodat men kan blijven rekenen op de vertrouwde contactpersonen."

Volgens Jan Dalhuisen, lid van de raad van bestuur van Deloitte Nederland, past de verkoop van het Emmense kantoor in het streven van Deloitte om de activiteiten in de noordelijke provincies te centraliseren. "Deloitte neemt nadrukkelijk geen afscheid van de mkb-markt, integendeel het mkb is en blijft voor Deloitte een belangrijk marktsegment waarin we juist significante investeringen in state of the art technologie doen en aan de upgrading van ons dienstenpakket werken."

De directie van KroeseWevers Emmen wordt gevormd door registeraccountant Arjan Schipper en jurist Marcel Kocks. Door de overname groeit het personeelsbestand van KroeseWevers met twintig procent naar circa driehonderd medewerkers, verdeeld over de vestigingen in Almelo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Raalte en Emmen.

KroeseWevers is lid van Nexia International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren met ruim driehonderd kantoren in 92 landen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.