Nieuws

Mazars ondertekent Charter Talent naar de Top

Paul Steman, lid van de bestuursraad van Mazars Nederland, heeft gisteren het Charter Talent naar de Top getekend. Mazars verbindt zich daarmee aan de doelstelling om in de top van de organisatie meer vrouwen werkzaam te hebben.

Steman tekende het Charter samen met Esther Raats-Coster, directeur Stichting Talent naar de Top. 

Het Charter 'Talent naar de Top' streeft naar een grotere instroom, doorstroom en behoud van vooral vrouwelijk talent in topfuncties. Het Charter is een code op basis waarvan werkgevers zich vastleggen op meetbare doelstellingen voor het aantal vrouwen in de top van bedrijven. 

Steman: "Mazars heeft diversiteit internationaal hoog in het vaandel staan. Bij Mazars is diversiteit met vestigingen in 61 landen geen discussie meer maar een wereldwijd gegeven waarvan de grote waarde wordt ingezien. In de top van Mazars Nederland is nu 8 procent vrouwen werkzaam. Mazars wil dit percentage binnen vier jaar verdubbelen. Mazars vindt dat diversiteit goed is voor het bedrijf. Via het diversiteitsprogramma werken we hieraan. Zo organiseerde we vandaag een lunchbijeenkomst voor 65 vrouwelijke managers waarin ervaringen en kennis van Mazars én concullega 's werden gedeeld." 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.