Nieuws

Accountantsnetwerk NBC Nederland breidt uit met kantoor in Tilburg

Hermans Accountants & Belastingadviseurs uit Tilburg heeft zich aangesloten bij NBC Nederland, een samenwerkingsverband van accountantskantoren. Het netwerk realiseert hiermee een landelijke dekking.

Hermans Accountants & Belastingadviseurs vertegenwoordigt de provincie Noord-Brabant. De toetreding van het Tilburgse kantoor past bij de groeiambities van het netwerk voor de Nederlandse markt, aldus NBC. 

Hermans Accountants & Belastingadviseurs is een allround kantoor met negen medewerkers dat hoofdzakelijk opereert in de regio Midden-Brabant. Volgens directeur William Hermans biedt de toetreding tot NBC het kantoor extra expertise op zeer specialistische vakgebieden en bevestigt het lidmaatschap de kwaliteit van het kantoor. "Inhoudelijk verandert er niets aan onze aanpak en dienstverlening. Cliënten kunnen dus blijven vertrouwen op onze bestaande manier van werken." 

NBC Nederland is opgericht in 1971 en is een nog steeds groeiend samenwerkingsverband. De groep telt na de uitbreiding met het kantoor in Tilburg meer dan tweehonderd medewerkers, 14 miljoen euro omzet en biedt met name audit- & assurance-diensten en belastingadvies.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.