Nieuws

Deloitte gaat ook elektrisch rijden

Medewerkers van Deloitte kunnen volgende week overstappen in een elektrische auto van de zaak. Eerst kunnen de medewerkers in de grote steden elektrisch rijden en volgend jaar jaar iedereen in Nederland.

"Vanaf augustus hebben we op de kantoren van Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven een elektrische auto ter beschikking, de Nissan Leaf", aldus woordvoerster Wilma Bontes Houweling van Deloitte. "Medewerkers kunnen deze auto gebruiken, zodat zij kunnen ervaren wat elektrisch autorijden inhoudt. Eind van het jaar worden elektrische auto's toegevoegd aan onze leaseregeling." 

Afgelopen voorjaar maakte PwC bekend dat ze de overstap maakt naar de elektrische auto. Eerder deed Ernst & Young in België dat. 

Overigens blijft ook de gewone benzineauto in zwang, hoewel medewerkers van Deloitte vooral uit energiezuinige modellen kunnen kiezen. Onlangs bestelde het accountantskantoor 350 modellen van de Fiat Punto Evo en 150 stuks van de Fiat 500. Fiat  viel in de prijzen vanwege de prestaties op het gebied van duurzaamheid, aldus Deloitte.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.