Nieuws

B&L, Kester & Partners en Ruitenburg fuseren

Met ingang van 1 januari 2016 bundelen B&L Accountants en Belastingadviseurs, Kester & Partners Accountancy en Ruitenburg adviseurs & accountants hun krachten.

Daarmee onstaat volgens de kantoren een "sterke, lokaal gewortelde en toekomstbestendige organisatie".

De fusie-organisatie krijgt de naam Ruitenburg adviseurs & accountants en heeft vestigingen in Delft, Leidschendam, Maasdijk en Maassluis. Het eerste jaar blijft de naam Kester & Partners nog als handelsnaam gehandhaafd.

Het bestuur van de nieuwe organisatie wordt gevormd door Jan-Pieter Bood RA (voorzitter), Tim Kester AA, Eric Pool AA en Ab Rood AA.

Volgens de drie organisaties zijn zij de fusie vanuit hun kracht aangegaan. Jan-Pieter Bood: "Om in de huidige markt het verschil te blijven maken is het nodig om verder te innoveren en dat lukt beter met een bepaalde schaalgrootte. De korte lijnen en persoonlijke benadering blijven behouden."

Door de omvang van de organisatie kunnen de huidige specialisten op het gebied van bijvoorbeeld pensioenen, subsidies en financieringen ondersteund worden met nieuwe medewerkers. "Zo wordt onderlinge kennis verdiept en continuïteit in de dienstverlening gewaarborgd. Bovendien is Ruitenburg aangesloten bij MSI Global Alliance, waardoor de nieuwe organisatie toegang heeft tot een groot en betrouwbaar internationaal netwerk", aldus de fusiepartners.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.