Nieuws

USG Finance begint Stagebureau RA

USG Finance, interimbureau voor hoogopgeleide finance professionals, start een NBA-erkend stagebureau.

Hiermee zegt USG Finance verder te investeren "in de kwaliteit en toekomst van accountancy en controlling". Het Stagebureau RA opent zijn deuren per 1 september 2015. 

Alex Buis, business director van USG Finance: "Met het Stagebureau RA ondersteunen we bijna afgestudeerde accountants al tijdens hun opleiding, zelfs als het gaat om de laatste loodjes voor de vereiste audit-uren van de praktijkstage. Hierdoor vinden de accountants van de toekomst meer balans tussen werk en privé en is er meer oog voor hun wensen en kansen."

'Ideale combinatie'

Het Stagebureau RA maakt het mogelijk om bij een van de big four de nodige audit-uren te maken voor de RA-titel. Buiten het 'busy season' draaien bijna afgestudeerde accountants op projectbasis mee in het bedrijfsleven. Alex Buis: "Waarom zou je kiezen tussen het behalen van je RA-titel en het vergaren van businesskennis als het ook allebei kan? De accountancy boeit en de vraag naar ervaren accountants groeit."

"Daarnaast nemen ook de kwaliteitseisen toe van opdrachtgevers. Vakkundige accountants  met aantoonbare businesservaring bij verschillende organisaties leveren meer kwaliteit in de audit en staan sterker in hun schoenen. Juist door de combinatie accountancy en controlling heb je alles in huis voor een mooie carrière als financial."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.