Nieuws

Deloitte vormt Noordwest-Europese organisatie

Deloitte Nederland gaat per 1 juni 2017 samen met Deloitte België, Groot-Brittannië, Zwitserland, Denemarken, Finland, Noorwegen, IJsland en Zweden een Noordwest-Europese (NWE) Deloitte-organisatie vormen.

Dat heeft Deloitte vandaag bekendgemaakt. "De vorming van een Noordwest-Europese organisatie leidt tot meer schaalgrootte waardoor investeringen in innovatie, kwaliteit, klanten en medewerkers verder verhoogd worden", aldus Peter Bommel, ceo van Deloitte Nederland en deputy-ceo van Noordwest-Europa.

"Voor Deloitte Nederland is het een goed moment om zich aan te sluiten bij de nieuw te vormen Noordwest-Europese organisatie. Het afgelopen jaar hebben we een groei gerealiseerd van 20 procent, waar alle onderdelen positief aan hebben bijdragen", vervolgt Bommel.

David Sproul, ceo Deloitte UK en ceo van Deloitte Noordwest-Europa: "Europa is nu al de snelstgroeiende regio voor Deloitte. Wij geloven dat door het vormen van Deloitte Noordwest-Europa het groeipotentieel van Deloitte zowel regionaal als wereldwijd wordt verhoogd."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.