Nieuws

CROP en TjakkesRiethorstNijssen voegen organisaties in Arnhem samen

Accountants- en belastingadvieskantoren TjakkesRiethorstNijssen (Arnhem, Zeist) en CROP (Arnhem) gaan per 1 januari 2017 hun activiteiten bundelen.

Hiermee ontstaat in de regio Arnhem een kantoor met meer dan zestig medewerkers. De nieuwe organisatie zal onder de naam CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs verder gaan en integraal deel uitmaken van de landelijke CROP-organisatie met vijf kantoren in Midden-Nederland en ongeveer 230 medewerkers.

TjakkesRiethorstNijssen is op dit moment een advieskantoor met circa dertig medewerkers, met kantoren in Arnhem en Zeist, en onder meer sterk vertegenwoordigd in specifieke branches zoals de reiswereld en de medische sector. CROP heeft vijf vestigingen in Midden-Nederland en ongeveer tweehonderd medewerkers. De dienstverlening van CROP richt zich met name op de middelgrote tot grotere mkb-bedrijven en non-profitorganisaties.

De samenwerking tussen de beide partijen is een logische stap, zo laten beide organisaties weten. De markt vraagt op diverse terreinen steeds verdergaande specialisaties en branche-expertise. Schaalvergroting is tegen dat decor belangrijk om kwaliteit te kunnen blijven bieden, te innoveren en permanent te blijven voldoen aan immer veranderende wet- en regelgeving. “Onze klantenportefeuilles sluiten erg mooi op elkaar aan en wat betreft medewerkers, kennis en vaardigheden zijn we complementair. Door samen te gaan bieden we ook betere en interessantere ontwikkelmogelijkheden voor bestaande en nieuwe medewerkers en kunnen we makkelijker bijblijven op het gebied van automatisering”, aldus Marcel Caubo, partner bij CROP registeraccountants. “Straks kunnen we bijvoorbeeld ook met een groter team van specialisten de branchefocus zoals TjakkesRiethorstNijssen die nu heeft uitbouwen en verdiepen.”

“We kennen elkaar goed omdat we al jaren in hetzelfde kantoorgebouw in Arnhem zijn gevestigd. Daarnaast delen we dezelfde klantgerichtheid”, zo stelt Leon Tjakkes, partner bij TjakkesRiethorstNijssen. “Je kunt als advieskantoor zelf alle specialisten in huis halen, maar goede medewerkers zijn niet gemakkelijk te vinden. Samengaan met en aansluiting vinden bij een goede partij zoals CROP die klanttevredenheid net als wij hoog in het vaandel heeft staan en daarnaast beschikt over verschillende specialismen, was uiteindelijk voor ons een voor de hand liggende optie.”

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.