Nieuws

SRA lanceert nieuwe studentencampagne 'Go Explore'

Op de mkb-kantorendag van de Hanzehogeschool in Groningen lanceert accountantskantorenkoepel SRA vandaag haar nieuwe studentencampagne 'Go Explore'.

De campagne is gericht op financiële studenten en wijst ze op de opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij het SRA-accountantskantoor. Go Explore zal zich manifesteren op bedrijvendagen, gastcolleges en de sociale media en voorziet aankomend accountants van materialen en gadgets. Ook zijn er drie filmpjes gemaakt van de 'Go Explore Roadtrip' waarin young professionals hun werkervaringen delen.

Studenten en pas afgestudeerden zijn volgens SRA niet altijd bekend met de mogelijkheden en kansen die een mkb-accountantskantoor te bieden heeft. Go Explore zet daarom in het bijzonder in om hen daarop te wijzen. Met de campagne wil SRA meer instroom van jonge talenten realiseren.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.