Nieuws

Nieuw Executiveprogramma Digital Auditing aan de VU

De Vrije Universiteit (VU) start in september 2016 met een nieuw Executiveprogramma Digital Auditing voor reeds afgestudeerde registeraccountants.

Volgens de VU overbrugt de opleiding de werelden van de financial auditor en de IT auditor en draagt bij aan het effectief en succesvol functioneren in een wereld die in steeds sterkere mate wordt gedreven door technologische ontwikkelingen.

De opleiding gaat in op zaken als Enterprise IT, Information risk management, IT control & assurance, maar ook IT security, Cloud, data privacy, process mining & big data. De opleiding wordt geleid door prof dr. Peter Eimers RA, hoogleraar Auditing aan de VU en dr. Abbas Shahim RE, associate professor en program director van de VU IT auditopleiding.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.