Nieuws

FC Twente nog niet akkoord met schuldeisers

FC Twente heeft nog geen akkoord bereikt met enkele schuldeisers. De club laat dat maandagochtend weten terwijl de licentiecommissie van de KNVB maandagavond bijeenkomt om de beroerde financiële situatie van de eredivisieclub uit Enschede te bespreken.

"Er vindt intensief overleg plaats. De gemeente Enschede en de KNVB worden op de hoogte gehouden. Alle partijen realiseren zich de enorme tijdsdruk", aldus de club in een korte verklaring.

FC Twente moest vorige maand de jaarcijfers intrekken omdat die niet kloppen. Het is een van de onderwerpen tijdens een reguliere vergadering van de licentiecommissie van de KNVB maandagavond. De club kreeg vorig seizoen al twee keer drie punten in mindering omdat niet aan de financiële doelstellingen was voldaan. Wederom puntenaftrek of het verlies van de proflicentie zijn de mogelijk volgende sancties.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.