Nieuws

'Rabobank sluit lucratiefste en BDO de meeste deals'

In het eerste kwartaal van 2016 hebben de financiële adviseurs van Rabobank de lucratiefste deals gesloten, en BDO de meeste deals.

Dat blijkt uit de League Tables Q1 financials van OverFusies. Niet alle advieskantoren maken echter de bedragen bekend die bij de deals gemoeid zijn, waardoor de cijfers slechts een beperkt beeld laten zien van de stand van zaken.

Rabobank sloot zes deals, waarvan het totale bedrag 146,10 miljoen euro is. BDO M&A wist in het eerste kwartaal van 2016 zeven deals te sluiten, maar daarvan is de totale waarde niet bekendgemaakt. Op plaats drie staat Nielen Schuman met zes deals ter waarde van 72 miljoen euro. De big four staan allemaal in de top-10: PwC pakt plaats 5 (5 deals, 28,7 miljoen euro), Deloitte plaats 6 (5 deals, 13,5 miljoen euro), KPMG plaats 8 (3 deals, bedrag niet bekend) en EY plaats 10 (2 deals, bedrag niet bekend).

Lees verder bij OverFusies

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.