Nieuws

Alfa neem VTM Accountants over

Met ingang van 1 november 2016 gaat Visser Toornstra Van der Meulen Accountants (VTM Accountants), met vestigingen in Sneek en Balk, verder onder de vlag van Alfa Accountants en Adviseurs.

Voor Alfa worden het de 29e en 30e vestiging. De medewerkers van de nieuwe Alfa-vestigingen gaan nauw samenwerken met de medewerkers van de Friese Alfa-kantoren in Leeuwarden en Buitenpost. VTM-partner Assuerus Jorna AA treedt vanaf 1 november toe tot de directie van Alfa in Friesland.

Koert van der Bij AA, lid Raad van Bestuur van Alfa, is enthousiast over de overname: "Een strategische pijler in een economisch sterke regio." Met de overname van VTM trekt Alfa volgens het kantoor de groei door die een paar jaar terug al is ingezet. Bovendien voegt Alfa met deze overname een dependance van Alfa Registeraccountants en Alfa Salaris en Personeel toe aan de vestiging in Sneek.

"Alfa heeft met de kantoren in Leeuwarden en Buitenpost al een redelijk goede dekking in Friesland. Met deze overname versterken we onze positie in Zuidwest-Friesland. Het is een strategische pijler in een economisch sterke regio en een mooie aanvulling op onze regionale dienstverlening", aldus Van de Bij. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.