Nieuws

De Jong & Laan neemt subsidieadviesbureau CATA over

De Jong & Laan heeft subsidieadviesbureau CATA overgenomen. De accountantsorganisatie wil hiermee speelt de accountantsorganisatie actief in op de toenemende behoefte van ondernemers aan professionele ondersteuning bij innovatie- en subsidietrajecten.

Gezien de goede marktpositie en naamsbekendheid van CATA subsidieadviesbureau (in met name Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland) blijft het bureau opereren onder eigen naam.

Volgens Johan Evers, algemeen directeur de Jong & Laan, was de keuze voor CATA logisch. "We versterken hiermee onze dienstverlening op het terrein van subsidieadvies. CATA is een gerenommeerde partij op het gebied van innovatie- en subsidieadvies. Zij verzorgen al jarenlang het subsidietraject voor veel van onze klanten en dat doen zij met succes."

In de nieuwe constellatie is CATA een honderd procent-dochter van de accountantsorganisatie, die onder haar eigen naam opereert.

Willem Been, voormalig eigenaar van CATA: "Wij kwamen steeds meer tot de conclusie dat CATA feitelijk te groot is voor een servet en te klein voor een tafellaken. We willen graag doorontwikkelen en professionaliseren ‒ en dat is mogelijk onder de vlag van de Jong & Laan."

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.