Nieuws

CEA wijst AA-opleiding Full Finance aan

De Commissie Eindtermen Accountantsopleiding heeft in haar vergadering van 5 juli de nieuwe AA-opleiding van Full Finance Opleidingen 'aangewezen'.

Dit betekent dat afgestudeerde bachelors hun AA-opleiding in de nieuwe oriëntatie Accountancy mkb kunnen vervolgen bij Full Finance Opleidingen. De aanwijzing geldt voor de postbacheloropleiding - bedoeld voor afgestudeerden van de bacheloropleiding Accountancy - en voor het schakelprogramma waarin afgestudeerden met een bedrijfseconomische bachelor in kunnen stromen.

De AA-opleiding van Full Finance Opleidingen is een theorie- en praktijkopleiding. De opleiding is afgestemd op het jaarritme in de mkb accountantspraktijk, waarbij de drukke periode in het voorjaar wordt ontzien.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.